Welkom bij vrouwhormonaal


Vrouwhormonaal, helpt je verder

Vrouwhormonaal is er voor de vrouw die klachten heeft die hormoongerelateerd zijn. Klachten die het dagelijkse leven beïnvloeden, zoals slaapproblemen, gewrichtsklachten, menstruatieklachten, weinig energie hebben, kort lontje.....  Het vrouwenleven kent verschillende fases van hormoonschommelingen, beginnende in de puberteit, tijdens en na een zwangerschap, gedurende de overgang maar ook maandelijkse schommelingen in de cyclus kunnen psychisch en lichamelijke klachten veroorzaken. 
Elke klacht op zich is vervelend en kan invloed hebben op hoe je je voelt en hoe je je dag doorkomt. 
Stress is een factor die meer hormoonklachten geeft. Ervaar je stress, of zit je (bijna) in een burnout? 
Als je er zelf niet meer uitkomt of behoefte hebt om er over te praten, je klachten wilt verminderen en advies wilt hebben, maak dan een afspraak. Alles is bespreekbaar.
Aan hormonale klachten is wat te doen en daar wil ik graag in begeleiden.
Wat een belangrijk onderdeel van mijn adviezen zijn is de invloed die leefstijl heeft. Door onze drukke levens ervaren we steeds meer stress. Veel vrouwen hebben moeite met nee zeggen, om grenzen te  stellen. Vrouwen vragen veel van zichzelf. Daardoor ontstaat stress en dat geeft beduidend meer klachten. Het bewust maken van meer persoonlijke aandacht, tijd voor jezelf en beter  je grenzen leren bepalen gaat helpen.  Door uitleg over de cyclus, hoe hormonen werken, welke klachten ze kunnen geven en wat je daar aan kan doen, welke mogelijkheden er zijn in productondersteuning (hormonaal en niet hormonaal), krijg je inzicht en kun je met mijn advies aan de slag. 

 


Wie ben ik

In  2008 ben ik met mijn gezin naar Apeldoorn verhuisd en dat was voor mij een goed moment om een andere richting in de zorg op te gaan. Na 30 jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben als verpleegkundige, waarvan de laatste 17 jaar op een Spoedeisende hulp, heb  ik in 2009 mijn opleiding bij  Care for Women gedaan. Een totaal andere vorm van ‘zorg’ bieden, met tijd en aandacht voor de vrouw.
Begin 2010 ben ik mijn praktijk in Apeldoorn gestart.Sinds 2011 ben ik wekelijks in Deventer en ongeveer 2-3x per maand zit ik bij Benu Apotheek aan de Hoofdstraat in Epe, .

In 2014 heb ik de opleiding Orthomoleculaire therapie afgerond. Met Orthomoleculaire therapie wordt geprobeerd met behulp van gezonde basisvoedingsmaatregelen en voedingssupplementen ( ziekte-) herstel te verkrijgen, wanneer er tekorten, klachten of symptomen zijn. Orthomoleculaire voedingsleer richt zich op preventie van ziekte en het verbeteren van gezondheid en welzijn.Ook tekorten kunnen klachten geven, zoals moeheid, stemmingsklachten, verminderde weerstand.


                                                                          

Klik hier om een afspraak te maken of een vraag te stellen
 


Gezondheid   WELZIJN   Stress    Slapen  Overgewicht   somber   VROUW  spanning  lichaam  pijnklachten  verandering   cyclus   ONRUST   paniekaanvallen  hartkloppingen   GEJAAGDHEID     Pijn  Anticonceptie 
Achtbaan   moe   ENERGIE    vetstofwisseling   GEZONDHEID  HUILBUIEN   ANGSTEN BURNOUT Menstruatieklachten  gewichtstoename   NEERSLACHTIG     DUIZELIGHEID acné   NACHTZWETEN   Gewrichtsklachten   ademhalingsmoeilijkheden    VERGEETACHTIGHEID Hormoonveranderingen  stemmingsklachten 

 


Zelf je afspraak maken, 24 uur per dag

AFSPRAAK MAKEN? BEL 055-8430431

Er zijn meer tijden mogelijk dan in de webagenda open staan!

Orthomoleculair geschoold
(sinds juli 2014) 


Nieuwe Praktijk locatie Deventer!

M.i.v. 29-1-2019 houdt ik mijn praktijk bij
Kuna Ludado centrum voor WelZijn
Brinkgreverweg 122
Devente

lees het hele artikel
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten

Activiteit

Filmpje:

https://www.destentor.nl/apeldoorn/in-de-overgang-na-17-00-uur-geen-koffie-thee-en-chocolade~a08a3207/

Tijd voor jezelf moment


Herkenning? Erkenning? 

Iemand die begrijpt waar je het over hebt.
Die jouw klachten serieus neemt.
Gun jezelf een consult,...
Het kan je zoveel inzicht geven!

Meer lezen? 'Te lijf'
door Isa Hoes


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gratis Care for Women nieuwsbrief

Elke maand het laatste nieuws over Care for Women en nieuwe artikelen. Blijf verbonden, meld je aan!

Naam *
E-mail *