ErvaringenOp mijn 47e stopte mijn menstruatie om niet meer terug te komen. Daarvoor in de plaats kwamen diverse andere minder leuke lichamelijke en ook geestelijke veranderingen, die ik in eerste instantie elk apart van elkaar probeerde te verklaren. Na het lezen van een folder van Care for Women, maakte ik een afspraak met Machteld.
Zij luisterde goed naar de verschillende klachten die ik had en die behoorlijk wat invloed hadden op mijn dagelijks leven. Ze kon mij heel duidelijk de lichamelijke gevolgen van de overgang uitleggen en dat gaf mij een geruststellend gevoel, omdat er een aanwijsbare reden was voor mijn klachten.
Ik heb het daarnaast als bijzonder prettig ervaren dat Machteld mij adviezen heeft gegeven om deze periode zo goed mogelijk door te komen door vooral goed naar mijn lijf te luisteren en beter voor mezelf te zorgen, o.a. door tijd te nemen voor mezelf. Dat heeft voor mij echt positief gewerkt.
Daarnaast heb ik voedingssupplementen gehad, die een aantal klachten echt verminderd hebben.
Mijn ervaringen met Machteld zijn erg prettig geweest omdat ze je het gevoel geeft van herkenning en erkenning van klachten, die vaak worden onderschat en zij er op een professionele manier mee omgaat. Ik kan andere vrouwen deze begeleiding dan ook echt aanraden!
Zelf ben ik nu 2 jaar verder en ik kan goed omgaan met deze periode in mijn leven.
Mijn advies is nog om niet te veel te luisteren naar alle verhalen die leeftijdgenoten je vertellen en vooral positief blijven. Ik denk maar zo, het heet De OVERgang en het gaat dus echt een keer OVER!
Tineke B te Deventer.
Het was zo fijn dat iemand mijn klachten begreep en mij kon uitleggen waar het vandaan kwam. Het advies wat ik kreeg heeft me enorm geholpen. Ik kan Machteld echt aanraden.
Mieke J. Apeldoorn


Via de maatschappelijk werkster op mijn werk ben ik bij Machteld terecht gekomen.
Sinds anderhalf jaar had ik een slaapprobleem, nachtenlang lag ik wakker omdat ik mijn gedachten niet meer stop kon zetten, ik was erg depressief en huilde om alles, ik was zo moe en voelde me zo alleen. Ik heb een leuk leven met lieve kinderen en partner en een leuke baan, wat had ik nou te zeuren?? Met Machteld kon ik goed over dit alles praten en kwamen we er achter dat de PMS , waar ik na de geboorte van de kinderen last van kreeg, nu eigenlijk constant aanwezig is. Alles viel op zijn plek, alle symptomen die ik altijd een week voor de menstruatie had, had ik nu dagelijks. Ik ben ondersteunende producten gaan gebruiken en ben op advies van Machteld naar de huisarts gegaan om een medicijn voor het slapen te vragen. Ook ben ik meer gaan sporten, en op het eten gaan letten. Ik zit nu veel beter in mijn vel, heb inmiddels de producten niet meer nodig. Als ik eerder van Care For Women had gehoord had ik ook veel eerder wat aan de PMS kunnen doen.
Gonny W. ZutphenHeb een half jaar geleden bij Machteld een Health-check laten doen. Heel uitgebreid en prettig wordt dit door Machteld gedaan en ze gaat uitgebreid op al je vragen in. Ik raad dit alle vrouwen aan om dit eens per jaar te laten doen. Lia Nieuwkerk
 
Zelf je afspraak maken, 24 uur per dag

AFSPRAAK MAKEN? BEL 055-8430431

Er zijn meer tijden mogelijk dan in de webagenda open staan!

Orthomoleculair geschoold
(sinds juli 2014) 


Nieuwe Praktijk locatie Deventer!

M.i.v. 29-1-2019 houdt ik mijn praktijk bij
Kuna Ludado centrum voor WelZijn
Brinkgreverweg 122
Devente

lees het hele artikel
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten

Activiteit

Filmpje:

https://www.destentor.nl/apeldoorn/in-de-overgang-na-17-00-uur-geen-koffie-thee-en-chocolade~a08a3207/

Tijd voor jezelf moment


Herkenning? Erkenning? 

Iemand die begrijpt waar je het over hebt.
Die jouw klachten serieus neemt.
Gun jezelf een consult,...
Het kan je zoveel inzicht geven!

Meer lezen? 'Te lijf'
door Isa Hoes


Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gratis Care for Women nieuwsbrief

Elke maand het laatste nieuws over Care for Women en nieuwe artikelen. Blijf verbonden, meld je aan!

Naam *
E-mail *