Wie ben ik

In  2008 ben ik met mijn gezin naar Apeldoorn verhuisd en dat was voor mij een goed moment om een andere richting op te gaan.  Na 30 jaar in het ziekenhuis gewerkt te hebben als verpleegkundige, waarvan de laatste 17 jaar op een Spoedeisende hulp, heb  ik in 2009 mijn opleiding bij  Care for Women gedaan. Begin 2010 ben ik mijn praktijk in Apeldoorn gestart .  

Gewend om alles snel te moeten doen op een eerste hulp en weinig echt de tijd te hebben voor iemand, was dit een verademing.  Een totaal andere vorm van ‘zorg’ bieden, met tijd en aandacht voor de vrouw.  
Sinds 2011 ben ik wekelijks en (halve) dag in Deventer. En in 2012 ook in Epe, ongeveer 2-3x per maand zit ik bij Mediq apotheek de Noord Veluwse.

Vanaf  juli 2014 ben ik ook gediplomeerd Orthomoleculair therapeut. Met Orthomoleculaire therapie wordt  geprobeerd met behulp van gezonde basisvoedingsmaatregelen en voedingssupplementen ( ziekte-) herstel te verkrijgen, wanneer er tekorten, klachten of symptomen zijn. Orthomoleculaire voedingsleer richt zich op preventie van ziekte en het verbeteren van gezondheid en welzijn.

Aan hormonale klachten is wat te doen en daar wil ik graag in begeleiden.
Wat een belangrijk onderdeel van mijn adviezen zijn is de invloed die leefstijl heeft. Door onze drukke levens ervaren we steeds meer stress. Veel vrouwen hebben moeite met nee zeggen, om grenzen te  stellen. Vrouwen vragen veel van zichzelf. Daardoor ontstaat stress en dat geeft beduidend meer klachten. Het bewust maken van meer persoonlijke aandacht, tijd voor jezelf en beter  je grenzen leren bepalen gaat helpen.
                                                                          


Klik hier om een afspraak te maken of een vraag te stellen

 

Zelf je afspraak maken, 24 uur per dag

AFSPRAAK MAKEN? BEL 055-8430431

Er zijn meer tijden mogelijk dan in de webagenda open staan!

 

Orthomoleculair therapeut
(sinds juli 2014) 

 

Gewichtsconsulente nodig?

Jonneke Buitenhuis

http://www.bewegenbijbuitenhuis.nl/

lees het hele artikel
Klik hier voor een overzicht van alle nieuwsberichten

Activiteit


Tijd voor jezelf moment

Herkenning? Erkenning? 

Iemand die begrijpt waar je het over hebt.
Die jouw klachten serieus neemt.
Gun jezelf een consult,...
Het kan je zoveel inzicht geven!

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Gratis Care for Women nieuwsbrief

Elke maand het laatste nieuws over Care for Women en nieuwe artikelen. Blijf verbonden, meld je aan!

Naam *
E-mail *